Podstawy technologii gastronomii
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTŻ-SI>1710.7 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Podstawy technologii gastronomii |
Jednostka: | KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
1.00 (zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Technologia żywności i żywienie człowieka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowy |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2023-10-01 - 2024-02-29 |
Przejdź do planu
PN WT WYK
ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Wykład, 12 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Robert Gajda | |
Prowadzący grup: | Robert Gajda | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/7964f9ce-19e4-45bf-ac43-37676cf42acf.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Wykład - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2024/2025" (zakończony)
Okres: | 2024-10-01 - 2025-02-28 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ WYK
PT |
Typ zajęć: |
Wykład, 12 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Danuta Figurska-Ciura | |
Prowadzący grup: | Danuta Figurska-Ciura | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/236d0537-acfe-433c-b265-c1f6dc811366.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.