Opakowania żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTŻ-SI>1497.4 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Opakowania żywności |
Jednostka: | KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH |
Grupy: |
Opakowania żywności |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Technologia żywności i żywienie człowieka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | czwarty |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ANNA ZIMOCH-KORZYCKA | |
Prowadzący grup: | DOMINIKA KULIG, ANNA ZIMOCH-KORZYCKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/a0e16e4c-d067-4331-9908-3bd4952dea16.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ANNA ZIMOCH-KORZYCKA | |
Prowadzący grup: | ANNA ZIMOCH-KORZYCKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/d8c34ce6-bf81-4923-b7fb-7c6ad82643e5.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.