Mikrobiologia ogólna i żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTŻ-SI>1287.4 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Mikrobiologia ogólna i żywności |
Jednostka: | KATEDRA BIOTECHNOLOGII I MIKROBIOLOGII ŻYWNOŚCI |
Grupy: |
Mikrobiologia ogólna i żywności |
Punkty ECTS i inne: |
6.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Technologia żywności i żywienie człowieka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | czwarty |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 70 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | PIOTR JUSZCZYK | |
Prowadzący grup: | PIOTR JUSZCZYK, MARTA KUŹMIŃSKA-BAJOR, MAGDALENA RAKICKA-PUSTUŁKA, MAGDALENA WRÓBEL-KWIATKOWSKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/db815eb9-899a-48c3-aa89-17bc188855f3.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 70 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | PIOTR JUSZCZYK | |
Prowadzący grup: | PIOTR JUSZCZYK, MAGDALENA RAKICKA-PUSTUŁKA, MAGDALENA WRÓBEL-KWIATKOWSKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/be2bd53e-b6aa-4a2c-8025-2da0d5cb3c80.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.