Marketing
Informacje ogólne
| Kod przedmiotu: | NTŻ-SI>1164.3 |
| Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
| Nazwa przedmiotu: | Marketing |
| Jednostka: | KATEDRA EKONOMII STOSOWANEJ |
| Grupy: |
Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym |
| Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
| Język prowadzenia: | polski |
| Kierunek: | Technologia żywności i żywienie człowieka |
| Poziom studiów: | I stopnia |
| Profil: | ogólnoakademicki |
| Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2024/2025" (zakończony)
| Okres: | 2024-10-01 - 2025-02-28 |
Przejdź do planu
PN WT WYK
WYK
ĆWA
ĆWA
ŚR CZ PT |
| Typ zajęć: |
Ćwiczenia audytoryjne, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
| Koordynatorzy: | Katarzyna Gurdak | |
| Prowadzący grup: | Katarzyna Gurdak | |
| Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/e2bd34f0-eede-4a08-92d9-1b3ab3decbf1.pdf | |
| Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
| Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia audytoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2025/2026" (w trakcie)
| Okres: | 2025-10-01 - 2026-02-28 |
Przejdź do planu
PN WT WYK
ĆWA
ŚR CZ PT |
| Typ zajęć: |
Ćwiczenia audytoryjne, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
| Koordynatorzy: | Katarzyna Gurdak, Krzysztof Rutkiewicz | |
| Prowadzący grup: | Katarzyna Gurdak | |
| Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/978c3eae-3cf4-4167-b822-a5273e790ffb.pdf | |
| Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
| Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia audytoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
