Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTŻ-SI>1013.4 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego |
Jednostka: | INSTYTUT INŻYNIERII ROLNICZEJ |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
6.00 (zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Technologia żywności i żywienie człowieka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowy |
Semestr studiów: | czwarty |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 60 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MARTA PASŁAWSKA | |
Prowadzący grup: | KLAUDIUSZ JAŁOSZYŃSKI, MARTA PASŁAWSKA, MARIUSZ SURMA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/f57f214c-e1ea-4c4a-a0e0-ab82f379effd.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.