Dodatki do żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTŻ-SI>0509.4 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Dodatki do żywności |
Jednostka: | KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
1.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Technologia żywności i żywienie człowieka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowy |
Semestr studiów: | czwarty |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 1 godzin
Wykład e-learning, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ANDRZEJ JARMOLUK | |
Prowadzący grup: | ANDRZEJ JARMOLUK | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/d8db2b18-67d0-4a57-b709-10e6fbe4229c.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Wykład e-learning - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 1 godzin
Wykład e-learning, 14 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ANDRZEJ JARMOLUK | |
Prowadzący grup: | ANDRZEJ JARMOLUK | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/6d3abb41-eb68-4245-b1ee-628f628576b7.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Wykład - Zaliczenie Wykład e-learning - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.