Chemia żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTŻ-SI>0356.3 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Chemia żywności |
Jednostka: | KATEDRA CHEMII ŻYWNOŚCI I BIOKATALIZY |
Grupy: |
Chemia żywności |
Punkty ECTS i inne: |
7.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Technologia żywności i żywienie człowieka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | trzeci |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | WITOLD GŁADKOWSKI | |
Prowadzący grup: | FILIP BORATYŃSKI, WITOLD GŁADKOWSKI, NATALIA NIEZGODA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/d225919e-cee8-4321-83a7-46797d1b2fbb.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | WITOLD GŁADKOWSKI | |
Prowadzący grup: | FILIP BORATYŃSKI, WITOLD GŁADKOWSKI | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/9721b868-f1a6-4835-bad3-0fd226875fa7.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.