Biotechnologia żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTŻ-SI>0262.6 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Biotechnologia żywności |
Jednostka: | KATEDRA BIOTECHNOLOGII I MIKROBIOLOGII ŻYWNOŚCI |
Grupy: |
Biotechnologia w przetwórstwie żywności Biotechnologia żywności |
Punkty ECTS i inne: |
3.00 (zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Technologia żywności i żywienie człowieka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (zakończony)
Okres: | 2024-03-01 - 2024-06-30 |
Przejdź do planu
PN WYK
WT ŚR CZ ĆWL
ĆWL
PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 20 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Ludwika Tomaszewska-Hetman | |
Prowadzący grup: | Adam Głowacki, Anna Kancelista, Justyna Paszkot, Waldemar Rymowicz, Ludwika Tomaszewska-Hetman | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/c798fcd3-7817-4484-a53c-0e10b29723f7.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2024/2025" (jeszcze nie rozpoczęty)
Okres: | 2025-03-01 - 2025-06-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 20 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Ludwika Tomaszewska-Hetman | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/f9f9808d-f81c-466d-bc83-09f79b7f93b9.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.