Biochemia
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTŻ-SI>0163.3 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Biochemia |
Jednostka: | KATEDRA BIOTECHNOLOGII I MIKROBIOLOGII ŻYWNOŚCI |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
8.00
LUB
9.00
(zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Technologia żywności i żywienie człowieka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowy |
Semestr studiów: | trzeci |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 60 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ANITA RYWIŃSKA | |
Prowadzący grup: | PAWEŁ KORZENIOWSKI, MICHAŁ PIEGZA, ANITA RYWIŃSKA, MATEUSZ SZCZEPAŃCZYK, PATRYCJA SZCZEPAŃSKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/79bb85c8-58a4-4d5e-a5b0-3273b1182577.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 60 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ANITA RYWIŃSKA | |
Prowadzący grup: | ANITA RYWIŃSKA, PAULINA ŚLIWKA, LUDWIKA TOMASZEWSKA-HETMAN | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/51693afb-5410-41ff-a02a-322b3b0d6960.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.