Analiza żywności II
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTŻ-SI>0048.4 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Analiza żywności II |
Jednostka: | KATEDRA CHEMII ŻYWNOŚCI I BIOKATALIZY |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
4.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Technologia żywności i żywienie człowieka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowy |
Semestr studiów: | czwarty |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | TERESA OLEJNICZAK | |
Prowadzący grup: | ANNA CHOJNACKA, TERESA OLEJNICZAK | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/92f6c232-97cb-4875-b964-f42543a5499d.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | TERESA OLEJNICZAK | |
Prowadzący grup: | AGNIESZKA KRAWCZYK-ŁEBEK, TERESA OLEJNICZAK | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/1619a0d8-f637-40c4-a011-40e1092b0cb2.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.