Biotechnologia i genomika grzybów
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NBT-SM>0256.2 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Biotechnologia i genomika grzybów |
Jednostka: | KATEDRA BIOTECHNOLOGII I MIKROBIOLOGII ŻYWNOŚCI |
Grupy: |
Biotechnologia żywności Przedmioty 2 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia (mgr) |
Punkty ECTS i inne: |
1.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Biotechnologia |
Poziom studiów: | II stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | drugi |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-28 |
Przejdź do planu
PN WT WYK
ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Zbigniew Lazar | |
Prowadzący grup: | Zbigniew Lazar | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/e3a0fc59-624b-4e02-8ac0-51b1fe962221.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.