Technologia owoców, warzyw i zbóż
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NBT-SI>2511.5 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Technologia owoców, warzyw i zbóż |
Jednostka: | KATEDRA TECHNOLOGII OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW ROŚLINNYCH |
Grupy: |
Technologia surowców roślinnych |
Punkty ECTS i inne: |
5.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Biotechnologia |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | piąty |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ZYGMUNT GIL, PAULINA NOWICKA | |
Prowadzący grup: | ZYGMUNT GIL, PAULINA NOWICKA, EWA PEJCZ, RADOSŁAW SPYCHAJ, KAROLINA TKACZ, IGOR TURKIEWICZ | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/aa8e731e-040d-4192-9f44-8b9ece9a0d4e.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.