Technologia produkcji potraw
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NŻD-SL>2513.4 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Technologia produkcji potraw |
Jednostka: | KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA |
Grupy: |
Elementy gastronomii w dietetyce |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
LUB
4.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Żywienie człowieka i dietetyka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | czwarty |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | DANUTA FIGURSKA-CIURA | |
Prowadzący grup: | DANUTA FIGURSKA-CIURA, ROBERT GAJDA, EWA RACZKOWSKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/fe108ad7-7bff-41b7-9663-024ba52db9bf.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | DANUTA FIGURSKA-CIURA | |
Prowadzący grup: | JAGODA AMBROZIK-HABA, DANUTA FIGURSKA-CIURA, ROBERT GAJDA, EWA RACZKOWSKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/07e64750-4773-45d0-a62f-5756a0b5c391.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.