Przechowalnictwo żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NŻD-SL>1999.5 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Przechowalnictwo żywności |
Jednostka: | KATEDRA TECHNOLOGII FERMENTACJI I ZBÓŻ |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
1.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Żywienie człowieka i dietetyka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowy |
Semestr studiów: | piąty |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | JOANNA KAWA-RYGIELSKA, WITOLD PIETRZAK | |
Prowadzący grup: | WITOLD PIETRZAK | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/da142ecc-50b2-4871-8a12-85166d803b3a.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.