Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NŻD-SL>1582.5 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur |
Jednostka: | KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
3.00 (zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Żywienie człowieka i dietetyka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | piąty |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MONIKA MAĆKÓW, DOMINIKA MAZURKIEWICZ | |
Prowadzący grup: | MONIKA MAĆKÓW, DOMINIKA MAZURKIEWICZ | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/f4d0f349-29c7-4029-a74f-c34fcf53fc70.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.