Analiza żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NŻD-SL>0046.4 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Analiza żywności |
Jednostka: | KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA |
Grupy: |
Przedmioty 4 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
Punkty ECTS i inne: |
4.00
LUB
5.00
(w zależności od programu)
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Żywienie człowieka i dietetyka |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowy |
Semestr studiów: | czwarty |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK | |
Prowadzący grup: | WIOLETTA DROŻDŻ, JOANNA MIEDZIANKA, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK, EWA TOMASZEWSKA-CIOSK | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/227bddcc-adaa-44ed-afc0-7db20e16951c.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK | |
Prowadzący grup: | JOANNA MIEDZIANKA, AGNIESZKA NEMŚ, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK, EWA TOMASZEWSKA-CIOSK | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/11947196-d8cc-4ee9-a0ff-1b037bca4e47.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.