Hodowla i użytkowanie bydła mięsnego
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | BZO/HG-NM>0902.3 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Hodowla i użytkowanie bydła mięsnego |
Jednostka: | INSTYTUT HODOWLI ZWIERZĄT |
Grupy: |
Fakultet specjalizacyjny - HODOWLA I UŻYTKOWANIE ZWIERZĄT GOSPODARSKICH |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Zootechnika |
Poziom studiów: | II stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | trzeci |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2021-10-01 - 2022-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia audytoryjne, 10 godzin
Wykład, 8 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MACIEJ ADAMSKI | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/85bf7df8-8cbe-4ec3-aac4-52ff0d073284.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia audytoryjne, 10 godzin
Wykład, 8 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MACIEJ ADAMSKI | |
Prowadzący grup: | MACIEJ ADAMSKI | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/a2ecffd1-8f02-43c0-81b3-81f46fa9cccc.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia audytoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.