Certyfikowane systemy produkcji żywności o gwarantowanej jakości
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | BZO/BZ-SM>3091.2 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Certyfikowane systemy produkcji żywności o gwarantowanej jakości |
Jednostka: | KATEDRA ŻYWIENIA ZWIERZĄT I PASZOZNAWSTWA |
Grupy: |
Fakultet specjalizacyjny - Bezpieczeństwo produkcji żywności |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Zootechnika |
Poziom studiów: | II stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | drugi |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia audytoryjne, 20 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ARTUR RYBARCZYK | |
Prowadzący grup: | ARTUR RYBARCZYK | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/8e5560d9-382d-497f-9c8a-b29280cd7488.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia audytoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.