Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Biosustainability and assesment of food industry co-products

Informacje ogólne

Kod przedmiotu: NFT-AM>3249.3
Kod Erasmus / ISCED: (brak danych) / (brak danych)
Nazwa przedmiotu: Biosustainability and assesment of food industry co-products
Jednostka: KATEDRA BIOGOSPODARKI STOSOWANEJ
Grupy: program 2024/25
Strona przedmiotu: https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/7d8128d2-f1c7-473e-9d54-094485d9d0d0.pdf
Punkty ECTS i inne: 3.00 Podstawowe informacje o zasadach przyporządkowania punktów ECTS:
  • roczny wymiar godzinowy nakładu pracy studenta konieczny do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się dla danego etapu studiów wynosi 1500-1800 h, co odpowiada 60 ECTS;
  • tygodniowy wymiar godzinowy nakładu pracy studenta wynosi 45 h;
  • 1 punkt ECTS odpowiada 25-30 godzinom pracy studenta potrzebnej do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się;
  • tygodniowy nakład pracy studenta konieczny do osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się pozwala uzyskać 1,5 ECTS;
  • nakład pracy potrzebny do zaliczenia przedmiotu, któremu przypisano 3 ECTS, stanowi 10% semestralnego obciążenia studenta.
Język prowadzenia: angielski
Kierunek:

Food Technology

Poziom studiów:

II stopnia

Profil:

ogólnoakademicki

Rodzaj przedmiotu:

obowiązkowy

Semestr studiów:

trzeci

Skrócony opis: (tylko po angielsku)

https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/7d8128d2-f1c7-473e-9d54-094485d9d0d0.pdf

Pełny opis: (tylko po angielsku)

https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/7d8128d2-f1c7-473e-9d54-094485d9d0d0.pdf

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (zakończony)

Okres: 2023-03-01 - 2023-06-30
Wybrany podział planu:
Przejdź do planu
Typ zajęć:
Ćwiczenia laboratoryjne, 10 godzin więcej informacji
Wykład, 20 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Andrzej Białowiec
Prowadzący grup: Andrzej Białowiec
Strona przedmiotu: https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/1ccbb9bb-68de-4222-a9cf-ef2095e29114.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie
Wykład - Zaliczenie

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2023/2024" (zakończony)

Okres: 2024-03-01 - 2024-06-30
Wybrany podział planu:
Przejdź do planu
Typ zajęć:
Ćwiczenia laboratoryjne, 10 godzin więcej informacji
Wykład, 20 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Andrzej Białowiec
Prowadzący grup: Lisandra Da Rocha Meneses-Nandha, Kacper Świechowski
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie
Wykład - Zaliczenie
Skrócony opis: (tylko po angielsku)

https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/7d8128d2-f1c7-473e-9d54-094485d9d0d0.pdf

Pełny opis: (tylko po angielsku)

https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/7d8128d2-f1c7-473e-9d54-094485d9d0d0.pdf

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2024/2025" (zakończony)

Okres: 2025-03-01 - 2025-06-30
Wybrany podział planu:
Przejdź do planu
Typ zajęć:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe, 20 godzin więcej informacji
Wykład, 10 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Andrzej Białowiec
Prowadzący grup: Waheed Rasaq
Strona przedmiotu: https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/7d8128d2-f1c7-473e-9d54-094485d9d0d0.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Zaliczenie
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe - Zaliczenie
Wykład - Zaliczenie

Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2025/26" (jeszcze nie rozpoczęty)

Okres: 2026-03-01 - 2026-06-30
Wybrany podział planu:
Przejdź do planu
Typ zajęć:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe, 20 godzin więcej informacji
Wykład, 10 godzin więcej informacji
Koordynatorzy: Andrzej Białowiec
Prowadzący grup: (brak danych)
Strona przedmiotu: https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/9081a081-7735-4b3b-b72d-7f9abb6445ba.pdf
Lista studentów: (nie masz dostępu)
Zaliczenie: Przedmiot - Zaliczenie
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe - Zaliczenie
Wykład - Zaliczenie
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0-9 (2025-04-18)