Produkcja potraw i posiłków
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NŻD-SML>1929.2 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Produkcja potraw i posiłków |
Jednostka: | KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA |
Grupy: |
Przedmioty 2 sem. - Żywiecznie człowieka i dietetyka, st. II-ego stopnia |
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
2.00
(zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/21" (zakończony)
Okres: | 2021-03-01 - 2021-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 40 godzin
|
|
Koordynatorzy: | DANUTA FIGURSKA-CIURA | |
Prowadzący grup: | JAGODA AMBROZIK-HABA, MACIEJ BIENKIEWICZ, DANUTA FIGURSKA-CIURA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/b7fd2297-b66d-4da3-971e-317d25b9a568.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 40 godzin
|
|
Koordynatorzy: | EWA RACZKOWSKA | |
Prowadzący grup: | EWA RACZKOWSKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/7a70d5e6-7085-4a05-a202-9e84f88d8ae0.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.