Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Innowacje w technologii żywności pochodzenia roślinnego [NTŻ-SM>3178.1] Semestr letni 2021/22

Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Joanna Chmielewska, Anna Czubaszek, Joanna Kawa-Rygielska, Agnieszka Kita, Agnieszka Nawirska-Olszańska, Anna Pęksa, Witold Pietrzak, Aneta Wojdyło
11:00 Wykład, grupa 1 każdy wtorek, 11:00 - 12:30 Sala 127, budynek: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]

Środa

Czwartek

Joanna Chmielewska, Anna Czubaszek, Joanna Kawa-Rygielska, Agnieszka Kita, Agnieszka Nawirska-Olszańska, Anna Pęksa, Witold Pietrzak, Aneta Wojdyło
10:15 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 10:15 - 12:00 Sala 255, budynek: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0-9 (2025-04-18)