Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Mikrobiologia ogólna i żywności [NTŻ-SI>1287.4] Semestr letni 2021/22

Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Marta Kuźmińska-Bajor, Magdalena Rakicka-Pustułka
7:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy poniedziałek, 7:00 - 11:00 Sala 0 03, budynek: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]
Piotr Juszczyk
7:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy poniedziałek, 7:00 - 11:00 Sala 0 02, budynek: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]
Magdalena Wróbel-Kwiatkowska
11:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy poniedziałek, 11:00 - 15:00 Sala 0 03, budynek: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]

Wtorek

Środa

Czwartek

Piotr Juszczyk
10:00 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 10:00 - 11:45 Sala 0 12, budynek: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0-9 (2025-04-18)