Plan zajęć przedmiotu Bezpieczeństwo żywności i żywienia [NŻD-SL>0151.4] Semestr letni 2024/2025
- Semestr letni 2024/2025
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/23
- Semestr letni 2021/22
Ustawienia planu
Poniedziałek
Anna Salejda
8:00
Wykład, grupa 1
każdy poniedziałek, 8:00 - 9:30
Sala 0 12, budynek:
Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]
Wtorek
Dominika Kulig
8:00
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe, grupa 3
każdy wtorek, 8:00 - 9:30
Sala 256, budynek:
Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]
Dominika Kulig
9:45
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe, grupa 5
każdy wtorek, 9:45 - 11:15
Sala 256, budynek:
Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]
Dominika Kulig
11:30
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe, grupa 4
każdy wtorek, 11:30 - 13:00
Sala 256, budynek:
Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]
Dominika Kulig
13:15
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe, grupa 2
każdy wtorek, 13:15 - 14:45
Sala 256, budynek:
Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]
Dominika Kulig
15:00
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe, grupa 1
każdy wtorek, 15:00 - 16:30
Sala 256, budynek:
Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]
Środa
Czwartek
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu