Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Współczesne trendy w technologii żywności [BZO-SM>3075.1] Semestr letni 2023/2024

Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Tomasz Boruczkowski, Wioletta Drożdż, Joanna Miedzianka
15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy wtorek, 15:00 - 18:45 Sala 128, budynek: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu [F13]

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0-9 (2025-04-18)