Wybrane metody i techniki produkcji żywności NŻD-SML>2700.2
Ćwiczenia laboratoryjne (ĆWL)
Semestr letni 2021/22
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 9:30 - 12:30,
sala 227 |
ŁUKASZ BOBAK | 18/18 |
|
2 |
każda środa, 9:30 - 12:30,
sala 227 |
ŁUKASZ BOBAK | 17/18 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.