Innowacje w technologii żywności pochodzenia roślinnego NTŻ-SM>3178.1
Wykład (WYK)
Semestr letni 2021/22
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy wtorek, 11:00 - 12:30,
sala 127 każdy czwartek, 10:15 - 12:00, sala 255 |
ANETA WOJDYŁO, WITOLD PIETRZAK, JOANNA KAWA-RYGIELSKA, AGNIESZKA KITA, ANNA CZUBASZEK, JOANNA CHMIELEWSKA, AGNIESZKA NAWIRSKA-OLSZAŃSKA, ANNA PĘKSA | 12/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.