Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Innowacje w technologii żywności pochodzenia roślinnego NTŻ-SM>3178.1
Wykład (WYK) Semestr letni 2021/22

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 40
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Egzamin

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy wtorek, 11:00 - 12:30, sala 127
każdy czwartek, 10:15 - 12:00, sala 255
ANETA WOJDYŁO, WITOLD PIETRZAK, JOANNA KAWA-RYGIELSKA, AGNIESZKA KITA, ANNA CZUBASZEK, JOANNA CHMIELEWSKA, AGNIESZKA NAWIRSKA-OLSZAŃSKA, ANNA PĘKSA 12/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-3 (2024-06-10)