Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ
Wykład (WYK) Semestr zimowy 2021/22

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy piątek, 13:15 - 15:00, sala 0 13
ELŻBIETA RYTEL, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK, EWA TOMASZEWSKA-CIOSK, EWA ZDYBEL, ANNA PĘKSA, JOANNA WYKA 86/90 szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-3 (2024-06-10)