Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2021/22
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy piątek, 13:15 - 15:00,
sala 0 13 |
ELŻBIETA RYTEL, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK, EWA TOMASZEWSKA-CIOSK, EWA ZDYBEL, ANNA PĘKSA, JOANNA WYKA | 86/90 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.