Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia przetwórstwa węglowodanów NBT/BŻ-SI>TWęg
Ćwiczenia laboratoryjne (ĆWL) Semestr zimowy 2019/20

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie
Zakres tematów:

Tematyka ćwiczeń:

1. Zmiany barwy owoców, warzyw i ziół

2. Technologia produkcji soków owocowo-warzywnych

3. Technologia produkcji win owocowych

4. Produkty smarowne z owoców i warzyw (dżemy, pasty, marmolady, powidła)

5. Odrabianie zaległości i zaliczenie ćwiczeń

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 (brak danych), (sala nieznana)
Radosław Spychaj, MARTA MEISEL 18/ szczegóły
2 (brak danych), (sala nieznana)
Radosław Spychaj, MARTA MEISEL 15/ szczegóły
3 (brak danych), (sala nieznana)
Agata Wojciechowicz-Budzisz, Artur Gryszkin 14/ szczegóły
4 (brak danych), (sala nieznana)
Agata Wojciechowicz-Budzisz, Artur Gryszkin 16/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0-9 (2025-04-18)