Analiza żywności NZJ-SI>0046.3
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:30 - 14:00,
Centrum Bioinżynierii,
sala 1.18 każda środa, 12:30 - 14:00, Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu, sala 127 |
ELŻBIETA RYTEL, AGNIESZKA KITA, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK, HANNA BORUCZKOWSKA, WIOLETTA DROŻDŻ | 18/22 |
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.