Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2
Wykład (WYK) Semestr letni 2023/2024

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 każdy piątek, 15:15 - 16:45, sala 127
ALICJA KUCHARSKA, ŁUKASZ BOBAK, MAŁGORZATA KORZENIOWSKA, ANNA DĄBROWSKA, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK, JOANNA KAWA-RYGIELSKA 30/34 szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-3 (2024-06-10)