Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2
Wykład (WYK)
Semestr letni 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy piątek, 15:15 - 16:45,
sala 127 |
ALICJA KUCHARSKA, ŁUKASZ BOBAK, MAŁGORZATA KORZENIOWSKA, ANNA DĄBROWSKA, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK, JOANNA KAWA-RYGIELSKA | 30/34 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.