Innowacje w technologii żywności pochodzenia roślinnego NTŻ-SM>3178.1
Wykład (WYK)
Semestr letni 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 8:00 - 10:45,
sala 255 |
Agnieszka Kita, Aneta Wojdyło, Anna Czubaszek, Joanna Kawa-Rygielska, Witold Pietrzak, Anna Pęksa | 7/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.