Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2
Wykład (WYK)
Semestr letni 2022/23
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy piątek, 13:15 - 15:00,
sala 0 12 |
ALICJA KUCHARSKA, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK, ŁUKASZ BOBAK, ANNA DĄBROWSKA, MAŁGORZATA KORZENIOWSKA, AGNIESZKA KITA | 31/35 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.