Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2
Ćwiczenia laboratoryjne (ĆWL)
Semestr letni 2022/23
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda środa, 10:30 - 12:15,
sala 227 |
BARBARA ŻAROWSKA, ALICJA KUCHARSKA, JOANNA MIEDZIANKA, ŁUKASZ BOBAK, ANNA DĄBROWSKA, MAŁGORZATA KORZENIOWSKA | 16/17 |
|
2 |
każda środa, 8:45 - 10:30,
sala 227 |
JOANNA MIEDZIANKA, BARBARA ŻAROWSKA, ALICJA KUCHARSKA, ŁUKASZ BOBAK, ANNA DĄBROWSKA, MAŁGORZATA KORZENIOWSKA | 15/17 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.