Innowacje w technologii żywności pochodzenia roślinnego NTŻ-SM>3178.1
Wykład (WYK)
Semestr letni 2022/23
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy wtorek, 11:15 - 13:15,
sala 0 13 |
JOANNA MIEDZIANKA, WITOLD PIETRZAK, ANETA WOJDYŁO, AGNIESZKA KITA, ANNA CZUBASZEK, JOANNA KAWA-RYGIELSKA | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.