Mikrobiologia ogólna i żywności NTŻ-SI>1287.4
Ćwiczenia laboratoryjne (ĆWL)
Semestr letni 2021/22
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy poniedziałek, 7:00 - 11:00,
sala 0 02 |
PIOTR JUSZCZYK | 16/16 |
|
2 |
każdy poniedziałek, 7:00 - 11:00,
sala 0 03 |
MARTA KUŹMIŃSKA-BAJOR, MAGDALENA RAKICKA-PUSTUŁKA | 14/16 |
|
3 |
każdy poniedziałek, 11:00 - 15:00,
sala 0 03 |
MAGDALENA WRÓBEL-KWIATKOWSKA | 11/16 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.