Analiza żywności I NTŻ-SI>0047.3
Ćwiczenia laboratoryjne (ĆWL)
Semestr zimowy 2021/22
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
co drugi wtorek (nieparzyste), 11:30 - 15:00,
sala 132 |
Joanna Miedzianka | 15/15 |
|
3 |
co drugi wtorek (parzyste), 8:00 - 11:30,
sala 132 |
Agnieszka Tajner-Czopek | 17/15 |
|
4 |
co drugi wtorek (parzyste), 11:30 - 15:00,
sala 132 |
Elżbieta Rytel | 16/15 |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.