![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
|

dr hab. inż.
Robert Gajda
prof. upwr
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2020/21-Z - Podstawy technologii gastronomii NTŻ-SI>PTGastr
2021/22-Z - Podstawy technologii gastronomii NTŻ-SI>PTGastr
2021/22-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3
2022/23-Z - Podstawy technologii gastronomii NTŻ-SI>PTGastr
2022/23-L - Seminarium NŻD-SL>2253.6
2023/24-Z - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SML>1242.1
2023/24-Z - Podstawy technologii gastronomii NTŻ-SI>1710.7
2024/25-Z - Clinical dietetic II NŻD-SML>3358.3.E
2024/25-Z - Dietetyka kliniczna II NŻD-SML>3357.3
2024/25-Z - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NDI-SM>1242.1
2024/25-Z - Żywienie w sporcie NŻD-SL>3327.5
2024/25-L - Podstawy żywienia człowieka NDI-SL>1724.2
Prowadzone przedmioty
2019/20-Z - Wyposażenie zakładów gastronomicznych NTG-SI>WZG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Technologia gastronomii NŻD-SL>TG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Organizacja i projektowanie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>OiPZŻZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2020/21-L - Technologia produkcji potraw NŻD-SL>TPP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>2733.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Żywienie człowieka NTG-SI>2899.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Technologia produkcji potraw NŻD-SL>2513.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>2733.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Dietoterapia w geriatrii NŻD-SML>0478.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SML>1242.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Pracownia magisterska I NŻD-SML>1791.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>2344.1:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Żywienie człowieka NTG-SI>2899.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>1724.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Pracownia magisterska II NŻD-SML>1802.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Dietetyka kliniczna II NŻD-SML>3357.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NŻD-SML>1242.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NŻD-SL>2344.1:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4)
2023/24-Z - Żywienie człowieka NTG-SI>2899.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>1724.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Dietetyka kliniczna II NŻD-SML>3357.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Metodologia i planowanie badań żywieniowych NDI-SM>1242.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Produkcja potraw i posiłków dietetycznych NŻD-SML>1930.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Socjo-ekonomiczne uwarunkowania żywienia NDI-SL>2344.1:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4)
2024/25-Z - Żywienie człowieka NTG-SI>2899.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Żywienie w sporcie NŻD-SL>3327.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)