![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
|

dr inż.
Jagoda Ambrozik-Haba
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2023/24-L - Agroturystyka NTG-SI>3566.4
Prowadzone przedmioty
2019/20-Z - Technologia gastronomii NTG-SI>TG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Technologia gastronomii NŻD-SL>TG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Organizacja i projektowanie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>OiPZŻZ:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2020/21-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NŻD-SL>PHiTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>2733.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Organizacja i projektowanie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>1518.5:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2022/23-L - Technologia produkcji potraw NŻD-SL>2513.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>2733.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2023/24-Z - Organizacja i projektowanie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>1518.5:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2023/24-Z - Technologia produkcji potraw NŻD-SL>2513.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NŻD-SL>2733.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
2024/25-Z - Technologia produkcji potraw NŻD-SL>2513.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2024/25-Z - Wyposażenie zakładów gastronomicznych NTG-SI>2732.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2024/25-L - Wyposażenie zakładów żywienia zbiorowego NDI-SL>2733.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)