![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce KATEDRA BIOTECHNOLOGII I MIKROBIOLOGII ŻYWNOŚCI
|

dr hab.
Tomasz Janek
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2020/21-Z - Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywnosci NZJ-SM>F2SzMMAŻ
2020/21-L - GMO-ADVANTAGES AND DISADVANTAGES NBT/BŻ-SE>GMO
2020/21-L - Mikrobiologia ogólna i żywności NTG-SI>1287.2
2020/21-L - Znaczenie gospodarcze GMO NBT-SM>2878.1
2021/22-Z - Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności NBT/BŻ-SI>SzMet
2021/22-L - GMO-ADVANTAGES AND DISADVANTAGES NBT/BŻ-SE>GMO
2021/22-L - Mikrobiologia ogólna i żywności NTG-SI>1287.2
2022/23-Z - Mikrobiologia ogólna i żywności NTG-SI>1287.1
2023/24-Z - Aktywne metabolity drobnoustrojów NBT-SM>0017.2
2023/24-Z - Mikrobiologia ogólna i żywności NTG-SI>1287.1
2024/25-Z - Mikrobiologia ogólna i żywności NTG-SI>1287.1
Prowadzone przedmioty
2020/21-Z - Biochemia NBT/BŻ-SI>Bioch:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Mikrobiologia ogólna i żywności NTG-SI>1287.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Biotechnologia drobnoustrojów NBT-SM>0255.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Mikrobiologia ogólna i żywności NTG-SI>1287.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Mikrobiologia ogólna i żywności NTG-SI>1287.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Współczesne metody analizy substancji biologicznie aktywnych NBT-SM>3262.2:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Biotechnologia drobnoustrojów NBT-SM>0255.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Mikrobiologia ogólna i żywności NTG-SI>1287.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Współczesne metody analizy substancji biologicznie aktywnych NBT-SM>3262.2:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Biotechnologia drobnoustrojów NBT-SM>0255.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Mikrobiologia ogólna i żywności NTG-SI>1287.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Współczesne metody analizy substancji biologicznie aktywnych NBT-SM>3262.2:
Wykład (grupa 1)