ASYSTENT w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII FERMENTACJI I ZBÓŻ
|
EWELINA OPIELA
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
2023/24-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-L - Trendy w przetwórstwie owoców, warzyw i zbóż NŻD-SL>3322.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Zanieczyszczenia i zafałszowania żywności NŻD-SML>3346.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Żywność wegańska i wegetariańska NŻD-SL>3197.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2024/25-Z - Żywność nowa NTG-SI>3564.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)