![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
|

dr inż.
Anna Mandecka
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
2021/22-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>TMle:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2021/22-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻD-SL>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia zwierzęcego NZJ-SM>0037.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT/BŻ-SI>BiotWSZw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>2507.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NŻD-SL>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT-SI>0265.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Podstawy produkcji żywności NŻD-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności NTŻ-SI>2789.6:
Ćwiczenia e-learning (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
2024/25-Z - Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych NZJ-SI>1442.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Technologia mleczarstwa NTŻ-SI>2507.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego NTG-SI>2523.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Biotechnologiczne wykorzystanie surowców zwierzęcych NBT-SI>0265.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)