![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII FERMENTACJI I ZBÓŻ
|

Alan Gasiński
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
2019/20-Z - Przechowalnictwo i magazynowanie NZJ-SI>PrzechMag:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Przechowalnictwo surowców pochodzenia roślinnego i żywności BBŻ-SI>PSPRIZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Podstawy technologii fermentacji NŻD-SL>PTF:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2021/22-Z - Jakość żywności w cyklu przechowalniczym NZJ-SI>JŻywCPrzech:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Nowoczesne metody analizy sensorycznej żywności NTŻ-SM>3264.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Ocena towaroznawcza napojów fermentowanych NZJ-SI>1439.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Żywność projektowana NTŻ-SM>3173.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-Z - Nowoczesne metody analizy sensorycznej żywności NTŻ-SM>3264.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Jakość żywności w cyklu przechowalniczym NZJ-SI>1033.7:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Nowoczesne metody analizy sensorycznej żywności NTŻ-SM>3264.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności NZJ-SM>1403.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Żywność wegańska i wegetariańska NTŻ-SM>3197.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Ocena towaroznawcza produktów biotechnologicznych NZJ-SI>1440.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)