![]() |
ASYSTENT w jednostce KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
|

mgr
Monika Maćków
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2020/21-L - Diety eliminacyjne NŻD-SML>0484.2
2021/22-Z - Planowanie jadłospisów i receptur NŻD-SL>PJiR
2021/22-L - Diety eliminacyjne NŻD-SML>0484.2
2021/22-L - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>PDK
2021/22-L - Żywienie kliniczne I NŻD-SML>2904.2
2022/23-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz
2022/23-Z - Basic of Human Nutrition NŻD-SL>0119.3.E
2022/23-Z - Nutrition and Dietetic NTŻ-SE>ŻiD
2022/23-Z - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.5
2022/23-Z - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>1624.6
2022/23-L - Dietetyka kliniczna I NŻD-SML>3344.2
2022/23-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4
2022/23-L - Podstawy dietetyki NTG-SI>1623.4
2022/23-L - Podstawy dietetyki NTG-SI>1623.6
2022/23-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>1751.6
2023/24-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz
2023/24-Z - Dietetyka kliniczna II NŻD-SML>3357.3
2023/24-Z - Nutrition and Dietetic NTŻ-SE>ŻiD
2023/24-Z - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>1624.6
2023/24-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4
2023/24-L - Podstawy dietetyki NTG-SI>1623.4
2023/24-L - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>1624.6
2023/24-L - Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne NŻD-SL>1751.6
2023/24-L - Żywienie w alergiach pokarmowych NTG-SI>3657.4
2023/24-L - Żywienie w chorobach rzadkich NTG-SI>3660.4
2024/25-Z - Basic of clinical nutrition NŻD-SL>3325.5.E
2024/25-Z - Clinical dietetic II NŻD-SML>3358.3.E
2024/25-Z - Dietetyka kliniczna II NŻD-SML>3357.3
2024/25-Z - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>1624.5
2024/25-L - Basic of Human Nutrition NDI-SL>0119.2.E
2024/25-L - Clinical dietetic I NDI-SM>3345.2.E
2024/25-L - Dietetyka kliniczna I NDI-SM>3344.2
2024/25-L - Introduction to dietetics NŻD-SL>0992.4.E
2024/25-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4
2024/25-L - Podstawy dietetyki NTG-SI>1623.4
2024/25-L - Pracownia licencjacka NŻD-SL>3612.6
2024/25-L - Żywienie dzieci NTG-SI>3659.4
2024/25-L - Żywienie w alergiach pokarmowych NTG-SI>3657.4
2024/25-L - Żywienie w chorobach rzadkich NTG-SI>3660.4
Prowadzone przedmioty
2017/18-Z - Żywienie kliniczne II NŻD-SM>ŻKII:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-L - Dietetyka BBL/BC-SM>DIETET:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Fizjologia żywienia NŻC-SI>Fżyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>FŻ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-L - Planowanie jadłospisów i receptur NŻC-SI>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-L - Żywienie kliniczne I NŻD-SM>ŻKI:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2018/19-Z - Bezpieczeństwo żywności i żywienia NŻD-SL>BŻiŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Higiena i toksykologia żywności NTŻ-SI>HiTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>PŻCz:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Żywienie kliniczne II NŻD-SM>ŻKII:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-L - Dietetyka i żywienie zbiorowe NŻD-SM>DiŻZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2018/19-L - Żywienie kliniczne I NŻD-SM>ŻKI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-Z - Profilaktyka zdrowotna i żywieniowa NŻD-SM>PZiŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-Z - Żywienie kliniczne II NŻD-SM>ŻKII:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>PDK:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Żywienie kliniczne I NŻD-SM>ŻKI:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-Z - Fizjologia żywienia i regulacja metabolizmu NŻD-SML>0707.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Ocena stanu odżywienia i dobrostanu człowieka NŻD-SML>1436.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NŻD-SL>PHiTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>PŻCz:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Racjonalne żywienie człowieka BBC-SL>RACŻYWCZŁ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SML>2901.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Żywienie kliniczne II NŻD-SM>ŻKII:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Dietoterapia w schorzeniach neurologicznych NŻD-SML>0480.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Diety eliminacyjne NŻD-SML>0484.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Fizjologia żywienia NŻD-SL>0706.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>PDK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>WDD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Żywienie kliniczne I NŻD-SML>2904.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Dietoterapia w chorobach nowotworowych NŻD-SML>0477.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Planowanie jadłospisów i receptur NŻD-SL>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SML>2901.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Żywienie kliniczne II NŻD-SML>2905.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Dietoterapia w alergiach i nietolerancjach pokarmowych NŻD-SML>0476.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Dietoterapia w schorzeniach neurologicznych NŻD-SML>0480.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>PDK:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Żywienie kliniczne I NŻD-SML>2904.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Dietoterapia w chorobach nowotworowych NŻD-SML>0477.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>1624.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Żywienie kliniczne II NŻD-SML>2905.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Dietetyka kliniczna I NŻD-SML>3344.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - BASIC OF HUMAN NUTRITION NTŻ-SE>PŻCz:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Dietetyka kliniczna II NŻD-SML>3357.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>1624.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Dietetyka kliniczna I NŻD-SML>3344.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2024/25-Z - Basic of clinical nutrition NŻD-SL>3325.5.E:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-Z - Dietetyka kliniczna II NŻD-SML>3357.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Podstawy dietetyki klinicznej NŻD-SL>1624.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2024/25-L - Basic of Human Nutrition NDI-SL>0119.2.E:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-L - Dietetyka kliniczna I NDI-SM>3344.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)