![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
|

Michaela Godyla-Jabłoński
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2023/24-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>1582.4
2023/24-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4
2023/24-L - Psychodietetyka NTG-SI>2152.4
2023/24-L - Żywienie dzieci NTG-SI>3659.4
2024/25-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>1582.4
2024/25-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4
2024/25-L - Planowanie żywienia zbiorowego NTG-SI>1591.4
Prowadzone przedmioty
2019/20-Z - Planowanie jadłospisów i receptur NŻD-SL>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Planowanie jadłospisów i receptur NŻD-SL>PJiR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Podstawy higieny i toksykologii żywności NŻD-SL>PHiTŻ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SML>2901.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Wprowadzenie do dietetyki NŻD-SL>WDD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Żywienie człowieka i dietetyka BBŻ-SI>ŻYWCZDIE:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2021/22-Z - Dietoterapia w chorobach nowotworowych NŻD-SML>0477.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Podstawy żywienia NZJ-SI>PodstŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>PŻCz:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-Z - Dietoterapia w chorobach nowotworowych NŻD-SML>0477.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>1582.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Podstawy żywienia człowieka NTŻ-SI>1724.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Podstawy dietetyki NTG-SI>1623.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Podstawy dietetyki NTG-SI>1623.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>1724.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-Z - Ocena stanu odżywienia i dobrostanu człowieka NŻD-SL>1436.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Podstawy psychologii z elementami psychodietetyki NTG-SI>1700.5:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SL>2901.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>1582.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2023/24-L - Podstawy żywienia człowieka NŻD-SL>1724.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2024/25-Z - Podstawy żywienia człowieka NZJ-SI>1724.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Żywienie człowieka w różnych etapach rozwoju NŻD-SL>2901.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2024/25-Z - Żywność funkcjonalna i suplementy diety NDI-SM>3335.1:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1)
2024/25-L - Dietetyka w przewlekłych chorobach niezapalnych NŻD-SL>3334.6:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NTG-SI>1582.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur NŻD-SL>1582.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2024/25-L - Podstawy dietetyki NTG-SI>1623.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)