![]() |
ADIUNKT w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW ROŚLINNYCH
|

dr inż.
Igor Turkiewicz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2025/26-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1
Prowadzone przedmioty
2019/20-Z - Grafika inżynierska NTŻ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8)
2020/21-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2020/21-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2020/21-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NTG-SI>WSR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Ekologia i ochrona środowiska NŻD-SL>0551.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2021/22-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>2409.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2021/22-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NTG-SI>2727.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Ekologia i ochrona środowiska NŻD-SL>0551.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Grafika inżynierska NTŻ-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2022/23-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
2022/23-Z - Technologia owoców, warzyw i zbóż NBT-SI>2511.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-Z - Technologia przetwórstwa surowców roślinnych NTG-SI>2519.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Technologia przetwórstwa surowców roślinnych NŻD-SL>2519.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Inżynieria środowiska NTG-SI>1019.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Inżynieria środowiska NTG-SI>1019.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Podstawy produkcji żywności NŻD-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Strategie zero waste w gastronomii NTG-SI>3655.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Ćwiczenia specjalizacyjne (ŻPR) NTŻ-SM>3182.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Gospodarka wodno-ściekowa i energetyczna NTŻ-SI>0834.7:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>0840.1:
Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe/warsztatowe (grupa 2)
2023/24-Z - Technologia owoców, warzyw i zbóż NBT-SI>2511.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Technologia przetwórstwa surowców roślinnych NTG-SI>2519.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2023/24-L - Zarys technologii surowców roślinnych NZJ-SI>2768.4:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Technologia przetwórstwa surowców roślinnych NTG-SI>2519.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Ocena towaroznawcza produktów roślinnych NZJ-SI>1441.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-L - Podstawy produkcji żywności NDI-SL>3312.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)