PROFESOR w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW ROŚLINNYCH
|
prof. dr hab. inż.
ANETA WOJDYŁO
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2016/17-Z - Żywność ekologiczna NZJ-SM>F3ŻE
2016/17-L - Ocena towaroznawcza produktów roślinnych NZJ-SI>OTiwPRośl
2016/17-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ
2017/18-L - Contemporary trends in plant products technology NTŻ/FT-AM>CTinPPT
2017/18-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl
2017/18-L - Pracownia magisterska I NTŻ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe 1 NTŻ-SM>SEMDYP1
2017/18-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2018/19-Z - Pracownia magisterska II NZJ-SM>PracMgr2
2018/19-Z - Seminarium dyplomowe II NZJ-SM>SemD2
2018/19-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl
2018/19-L - Pracownia magisterska I NZJ-SM>PracMgr1
2018/19-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2018/19-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2018/19-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2018/19-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2019/20-Z - Pracownia magisterska II NTŻ-SM>PracMgr2
2019/20-Z - Seminarium inżynierskie NTŻ-SI>SInżTO
2019/20-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl
2019/20-L - Pracownia magisterska III NTŻ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Pracownia magisterska III NZJ-SM>PracMgr3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe 3 NTŻ-SM>SEMDYP3
2019/20-L - Seminarium dyplomowe I NZJ-SM>SemD1
2019/20-L - Seminarium dyplomowe III NZJ-SM>SemD3
2020/21-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl
2020/21-L - Pracownia magisterska I (TOWN) NTŻ-SM>1796.1
2021/22-L - Ocena towaroznawcza produktów roślinnych NZJ-SI>OTiwPRośl
2022/23-L - Ocena towaroznawcza produktów roślinnych NZJ-SI>1441.6
2022/23-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>1474.6
2023/24-Z - Pre/post harvest eco-innovative treatments NFT-AM>3234.2
2023/24-Z - Żywność ekologiczna NTG-SI>2919.3
2023/24-Z - Żywność ekologiczna NTŻ-SM>2919.2
2023/24-L - Ocena towaroznawcza produktów roślinnych NZJ-SI>1441.6
2023/24-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>1474.6
2023/24-L - Żywność ekologiczna NŻD-SL>2919.4
2024/25-Z - Pre/post harvest eco-innovative treatments NFT-AM>3234.2
2024/25-Z - Żywność ekologiczna NTG-SI>2919.3
2024/25-Z - Żywność ekologiczna NTŻ-SM>2919.2
2024/25-L - Ocena towaroznawcza produktów roślinnych NZJ-SI>1441.6
2024/25-L - Żywność ekologiczna NŻD-SL>2919.4
Prowadzone przedmioty
2015/16-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
2015/16-L - Technologia owoców, warzyw i zbóż I NTŻ-SM>TOWiZ1:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2015/16-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2015/16-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2016/17-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2016/17-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2016/17-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2016/17-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Grafika inżynierska NTŻ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2017/18-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2017/18-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NŻC-SI>WSRWP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Ćwiczenia (grupa 1)
2017/18-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Grafika inżynierska NTŻ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7)
2018/19-Z - Grafika inżynierska NZJ-SI>GRAF:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
2018/19-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Technologia owoców i warzyw NTŻ-SI>TOiW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2018/19-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NŻC-SI>WSRWP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Egzamin (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2019/20-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2019/20-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-L - Technologia owoców,warzyw i nutraceutyków roślinnych I NTŻ-SM>TOWIN1:
Ćwiczenia (grupa 1)
2019/20-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>WTTŻ1-SR:
Wykład (grupa 1)
2020/21-Z - Technologia owoców, warzyw i nutraceutyków roślinnych II NTŻ-SM>TOWIN2:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2020/21-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Wykład e-learning (grupa 1)
2020/21-L - Współczesne trendy w technologii żywności I (surowce roślinne) NTŻ-SM>2690.1:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)
2022/23-Z - Nowoczesne technologie w przetwarzaniu owoców, warzyw i nutraceutyków NTŻ-SM>3200.2:
Wykład (grupa 1)
2022/23-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>0036.1:
Wykład (grupa 1)