![]() |
PROFESOR UCZELNI w jednostce INSTYTUT HODOWLI ZWIERZĄT
|

dr hab. inż.
Paweł Migdał
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2020/21-Z - Seminarium BZO-SM>SEM2
2020/21-Z - Społeczne życie zwierząt BZO-SI>SŻZ
2020/21-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności BBŻ-SI>ZJIBŻYW
2021/22-Z - Społeczne życie zwierząt BZO-NI>SŻZ
2021/22-Z - Społeczne życie zwierząt BZO-SI>SŻZ
2021/22-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności BBŻ-SI>ZJIBŻYW
2021/22-L - Owady i ich produkty jako żywność BZO/BZ-SM>3085.1
2022/23-Z - Gospodarka pasieczna (I) BZO-NI>GP
2022/23-Z - Praktyka 4 tygodnie BBI-SM>1832.3
2022/23-Z - Społeczne życie zwierząt BZO-NI>SŻZ
2022/23-Z - Społeczne życie zwierząt BZO-SI>SŻZ
2022/23-Z - Wprowadzenie produktów pierwotnych na rynek BZO/BZ-SM>3090.2
2022/23-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności BBŻ-SI>ZJIBŻYW
2022/23-L - Audytowanie systemów zarządzania jakością BZO/BZ-SM>3099.3
2022/23-L - Praktyka 4 tygodnie BBI-SI>1832.4
2022/23-L - Znaczenie owadów użytkowych w biologii i biomedycynie BBL/TL-SM>2879.2
2023/24-Z - Gospodarka pasieczna (II) BZO-NI>0825.7
2023/24-Z - Praktyka 4 tygodnie BBI-SM>1832.3
2023/24-Z - Społeczne życie zwierząt BZO-NI>2365.7
2023/24-Z - Społeczne życie zwierząt BZO-SI>2365.7
2023/24-Z - Wprowadzenie do bezpieczeństwa żywności BBŻ-SI>2679.1
2023/24-Z - Wprowadzenie produktów pierwotnych na rynek BZO/BZ-SM>3090.2
2023/24-Z - Zmiany klimatu a bezpieczeństwo żywności BZO/BZ-SM>3088.2
2023/24-L - Audytowanie systemów zarządzania jakością BZO/BZ-SM>3099.3
2023/24-L - Gospodarka pasieczna (II) BZO-SI>0825.6
2023/24-L - Owady i ich produkty jako żywność BZO/BZ-SM>3085.1
2023/24-L - Praktyka 4 tygodnie BBI-SI>1832.4
2023/24-L - Znaczenie owadów użytkowych w biologii i biomedycynie BBL/TL-SM>2879.2
2023/24-L - Znaczenie owadów użytkowych w biologii i biomedycynie BBL/TL-SM>2879.4
2024/25-Z - Gospodarka pasieczna (II) BZO-NI>0825.7
2024/25-Z - Społeczne życie zwierząt BZO-NI>2365.7
2024/25-Z - Społeczne życie zwierząt BZO-SI>2365.7
2024/25-Z - Wprowadzenie produktów pierwotnych na rynek BZO/BZ-SM>3090.2
2024/25-Z - Zmiany klimatu a bezpieczeństwo żywności BZO/BZ-SM>3088.2
2024/25-L - Audytowanie systemów zarządzania jakością BZO/BZ-SM>3099.3
2024/25-L - Gospodarka pasieczna (II) BZO-SI>0825.6
2024/25-L - Owady i ich produkty jako żywność BZO/BZ-SM>3085.1
2024/25-L - Praktyka zawodowa BBI-SM>1856.1
2024/25-L - Znaczenie owadów użytkowych w biologii i biomedycynie BBL/TL-SM>2879.4
Prowadzone przedmioty
2016/17-Z - Biometeorologia BBŻ-SI>BIOMET:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Gospodarka pasieczna (II) BZO-SI>GP2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2017/18-Z - Biometeorologia BBL-SL>BMET:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Gospodarka pasieczna (II) BZO-SI>GP2:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>TERWYZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2018/19-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-L - Biometeorologia BBC-SL>BIOMET:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-L - Doświadczalne wykorzystanie owadów użytkowych BBI-SL>DWOU:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-L - Gospodarka pasieczna (II) BZO-SI>GP2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>OPPZiPP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>TERWYZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-Z - Higiena produkcji BBŻ-SI>HIGPROD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-Z - Neurobiologia BBC-SM>NEUR:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-Z - Neurobiologia BBL/TL-SM>NEU:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności BBŻ-SI>ZAJIBZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Chów i hodowla owadów użytkowych BZO-NI>CHÓWiHOU:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Gospodarka pasieczna (II) BZO-SI>GP2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>TERWYZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Zagrożenia w produkcji żywności BBŻ-SI>ZAGPRODŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Znaczenie owadów użytkowych w biologii i biomedycynie BBL/TL-SM>ZOUBB:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-Z - Higiena produkcji BBŻ-SI>HIGPROD:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2020/21-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności BBŻ-SI>ZJIBŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-L - Biometeorologia BBC-SL>BIOMET:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Chów i hodowla owadów użytkowych BZO-SI>ChiHOU:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2020/21-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>TERWYZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia (grupa 1)
2020/21-L - Zagrożenia w produkcji żywności BBŻ-SI>ZAGPRODŻYW:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-L - Znaczenie owadów użytkowych w biologii i biomedycynie BBL/TL-SM>2879.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Bezpieczeństwo naturalne i cywilizacyjne BBŻ-SI>BENACY:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2021/22-Z - Biologia i gospodarowanie zwierzyną łowną BZO-SI>0192.3:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6)
2021/22-Z - Neurobiologia BBC-SM>1379.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Technologia surowców zwierzęcych BBŻ-SI>TESUZW:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2021/22-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2021/22-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności BBŻ-SI>ZJIBŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2021/22-L - Bioterroryzm BZO-SM>0268.1:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Chów i hodowla owadów użytkowych BZO-NI>CHÓWiHOU:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2021/22-L - Chów i hodowla owadów użytkowych BZO-SI>0395.4:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4), Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3), Ćwiczenia terenowe (grupa 4)
2021/22-L - Gospodarka pasieczna (II) BZO-SI>GP2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2021/22-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>1421.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2021/22-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>1421.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Owady i ich produkty jako żywność BZO/BZ-SM>3085.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>TERWYZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2021/22-L - Zagrożenia w produkcji żywności BBŻ-SI>ZAGPRODŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2021/22-L - Znaczenie owadów użytkowych w biologii i biomedycynie BBL/TL-SM>2879.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Gospodarka pasieczna (I) BZO-NI>GP:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2022/23-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2022/23-Z - Wprowadzenie produktów pierwotnych na rynek BZO/BZ-SM>3090.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności BBŻ-SI>ZJIBŻYW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2022/23-L - Audytowanie systemów zarządzania jakością BZO/BZ-SM>3099.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Gospodarka pasieczna (II) BZO-SI>0825.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3)
2022/23-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>2594.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Znaczenie owadów użytkowych w biologii i biomedycynie BBL/TL-SM>2879.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Znaczenie owadów użytkowych w biologii i biomedycynie BBL/TL-SM>2879.2:
Wykład (grupa 0)
2024/25-Z - Gospodarka pasieczna (II) BZO-NI>0825.7:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 1)
2024/25-L - Chów i hodowla owadów użytkowych BZO-NI>0395.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2)