ASYSTENT oraz ASYSTENT w jednostce KATEDRA TECHNOLOGII FERMENTACJI I ZBÓŻ
|
Adam Głowacki
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
2020/21-Z - Zastosowanie drożdży w wybranych technologiach NTŻ-SI>ZastDWT:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Drożdże w procesach fermentacyjnych NBT/BŻ-SI>Drożdże:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2020/21-L - Projektowanie technologiczne NBT/BŻ-SI>ProjTech:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2020/21-L - Technologie przemysłów fermentacyjnych I NTŻ-SM>2551.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2020/21-L - Żywność fermentowana NŻD-SL>ŻF:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-Z - Zastosowanie drożdży w wybranych technologiach NTŻ-SI>ZastDWT:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-L - Drożdże w procesach fermentacyjnych NBT/BŻ-SI>Drożdże:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Projektowanie technologiczne NBT/BŻ-SI>ProjTech:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2022/23-Z - Biotechnologia żywności NTŻ-SI>BiotŻyw:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2022/23-Z - Nowoczesne metody analizy sensorycznej żywności NTŻ-SM>3264.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Podstawowe problemy przemysłu fermentacyjnego NTŻ-SI>PPPFer:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2022/23-Z - Żywność fermentowana NŻD-SML>2920.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Projektowanie technologiczne NBT-SI>1978.6:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
2022/23-L - Żywność projektowana NTŻ-SM>3173.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Biotechnologia żywności NTŻ-SI>0262.7:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Nowoczesne metody analizy sensorycznej żywności NTŻ-SM>3264.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-Z - Zarys technologii przemysłów fermentacyjnych NZJ-SI>2766.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Żywność fermentowana NŻD-SML>2920.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-L - Żywność projektowana NTŻ-SM>3173.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Nowoczesne metody analizy sensorycznej żywności NTŻ-SM>3264.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)