![]() |
ADIUNKT w jednostce INSTYTUT HODOWLI ZWIERZĄT
|

dr inż.
Anna Wyrostek
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2019/20-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>BWSC
2019/20-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO
2019/20-Z - Seminarium BZO-SM>SEM2
2019/20-L - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO
2020/21-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>BWSC
2020/21-Z - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-NI>CHÓWiZF
2020/21-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>REGPRO
2020/21-Z - Seminarium BZO-SM>SEM2
2020/21-L - Chów i hodowla wielbłądowatych BZO/HG-SM>0397.1
2020/21-L - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO
2021/22-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>BWSC
2021/22-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>2182.3
2021/22-L - Chów i hodowla wielbłądowatych BZO/HG-SM>0397.1
2021/22-L - Ocena skór i okrywy włosowej ssaków BBL/TL-SM>1435.2
2021/22-L - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO
2022/23-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>0213.5
2022/23-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>2182.3
2023/24-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>0213.5
2023/24-Z - Chów i hodowla wielbłądowatych BZO/HG-NM>0397.1
2023/24-Z - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-NI>0399.5
2023/24-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>2182.3
2023/24-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>2182.7
2023/24-L - Chów i hodowla wielbłądowatych BZO/HG-SM>0397.1
2023/24-L - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-SI>0399.6
2023/24-L - Ocena skór i okrywy włosowej ssaków BBL/TL-SM>1435.2
2023/24-L - Ocena skór i okrywy włosowej ssaków BBL/TL-SM>1435.4
2024/25-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>0213.5
2024/25-Z - Chów i hodowla wielbłądowatych BZO/HG-NM>0397.1
2024/25-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>2182.3
2024/25-L - Chów i hodowla wielbłądowatych BZO/HG-SM>0397.1
2024/25-L - Ocena skór i okrywy włosowej ssaków BBL/TL-SM>1435.4
2025/26-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>0213.5
2025/26-L - Chów i hodowla wielbłądowatych BZO/HG-NM>0397.2
Prowadzone przedmioty
2015/16-Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>OPPZiPP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2015/16-Z - Ocena surowców pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>OSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-Z - Surowce pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>SUPOZW:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2015/16-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2016/17-Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>OPPZiPP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-Z - Ocena surowców pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>OSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-Z - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-SI>ChiHZF:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2017/18-Z - Podswy produkcji zwierzęcej BBŻ-SI>PODPRZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2017/18-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>TERWYZW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>BWSC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-Z - Podstawy produkcji zwierzęcej PEK/EŻ-SL>PPZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2018/19-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>REGPRO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2018/19-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2018/19-L - Chów i hodowla małych przeżuwaczy BZO-SI>ChiHMP:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3)
2018/19-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>OPPZiPP:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018/19-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>TERWYZW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2018/19-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2018/19-L - Użytkowanie małych przeżuwaczy (II) BZO-SI>UMP2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-Z - Biologia psowatych dziko żyjących i udomowionych BZO-SI>BPDŻiU:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>BWSC:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-Z - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-NI>CHÓWiZF:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-Z - Podstawy produkcji zwierzęcej PTR-SI>PPZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2019/20-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-SI>ChiHZF:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-L - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019/20-L - Systemy produkcji zwierzęcej PAG-SI>SYSCEJ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Technologie produkcji zwierzęcej 2 PZI-SI>TPZ2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2019/20-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>TERWYZW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2019/20-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2020/21-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>BWSC:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-NI>CHÓWiZF:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2020/21-Z - Produkcja zwierzęca BBŻ-SI>PRODZW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2020/21-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>REGPRO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2020/21-Z - Technologia informacyjna BBI-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2020/21-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
2020/21-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Ćwiczenia (grupa 1)
2020/21-L - Chów i hodowla wielbłądowatych BZO/HG-SM>0397.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2020/21-L - Technologie produkcji zwierzęcej 2 PZI-SI>TPZ2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>TERWYZW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2021/22-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>BWSC:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-NI>CHÓWiZF:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2021/22-Z - Podstawy produkcji zwierzęcej PAI-SI>1693.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>2182.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2021/22-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2021/22-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021/22-L - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-SI>ChiHZF6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2021/22-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>1421.2:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021/22-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>1421.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Ocena skór i okrywy włosowej ssaków BBL/TL-SM>1435.2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBŻ-SI>REGPRO:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1)
2021/22-L - Systemy produkcji zwierzęcej PAG-SI>2426.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2021/22-L - Technologie produkcji zwierzęcej 2 PZI-SI>TPZ2:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>TERWYZW:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>TSPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2022/23-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>0213.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-NI>0399.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>1421.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Ocena surowców pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>OSPZ:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2022/23-Z - Podstawy produkcji zwierzęcej PAI-SI>1693.1:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>2182.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2022/23-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>2502.1:
Ćwiczenia e-learning (grupa 1), Ćwiczenia e-learning (grupa 2)
2022/23-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2022/23-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>TSiPPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2022/23-L - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-SI>0399.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-L - Ocena surowców pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>OSPZ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2022/23-L - Systemy produkcji zwierzęcej PAG-SI>2426.4:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2022/23-L - Technologie produkcji zwierzęcej II PZI-SI>2550.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2022/23-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>2566.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>2594.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>0213.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2023/24-Z - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-NI>0399.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Ocena surowców pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>1437.7:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-Z - Regionalne produkty pochodzenia zwierzęcego BBL/TL-SM>2182.3:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2023/24-Z - Technologia informacyjna BBI-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2023/24-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2023/24-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2023/24-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>2594.7:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Chów i hodowla zwierząt futerkowych BZO-SI>0399.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 3), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>1421.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2023/24-L - Terapeutyczne wykorzystanie zwierząt BBC-SL>2566.6:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2023/24-L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>2594.6:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2024/25-Z - Biologia włosów i skóry człowieka BBC-SL>0213.5:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2024/25-Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-SM>1421.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2024/25-Z - Ocena surowców pochodzenia zwierzęcego BZO-SI>1437.7:
Wykład (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2024/25-Z - Technologia informacyjna BBC-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2024/25-Z - Technologia informacyjna BBI-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2024/25-Z - Technologia informacyjna BBL-SL>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2024/25-Z - Technologia informacyjna BZO-NI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2024/25-Z - Technologia informacyjna BZO-SI>2502.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2024/25-Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego BZO-NI>2594.7:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2024/25-L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa BZO-NM>1421.2:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)