aktywny pracownik nieetatowy
|
dr inż.
EWA PEJCZ
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2021/22-Z - Zarządzanie bezpieczeństwem w sytuacjach kryzysowych NZJ-SI>ZBwSytKryz
2022/23-Z - Zarządzanie bezpieczeństwem w sytuacjach kryzysowych NZJ-SI>ZBwSytKryz
Prowadzone przedmioty
2016/17-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2016/17-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2016/17-L - Technologia piekarstwa i ciastkarstwa NTŻ-SI>TPiC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2016/17-L - Towaroznawstwo owoców, warzyw i zbóż NTO/AS-SI>TowOWiZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
2017/18-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NŻC-SI>WSRWP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2017/18-L - Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego NZJ-SM>AnJTowŻPRoś:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2017/18-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych NZJ-SI>ProcPSRoś:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2017/18-L - Technologia zbóż NTŻ-SI>TZb:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
2018/19-L - Narzędzia statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SM>NarzStat:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2018/19-L - Technologia piekarstwa i ciastkarstwa NTŻ-SI>TPiC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-Z - Surowce roślinne w produkcji żywności NŻD-SL>SRwPŻ:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
2019/20-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NTG-SI>WSR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2019/20-L - Narzędzia statystyczne w zarządzaniu jakością NZJ-SM>NarzStat:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2019/20-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NTG-SI>WSR:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT-SM>1243.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2020/21-L - Odchylenia jakości produktów roślinnych NZJ-SI>OJPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2020/21-L - Statystyka stosowana NTŻ-SM>2384.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności NTG-SI>2727.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-Z - Zarządzanie bezpieczeństwem w sytuacjach kryzysowych NZJ-SI>ZBwSytKryz:
Wykład (grupa 1)
2021/22-L - Metodologia prac doświadczalnych NBT-SM>1243.1:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
2021/22-L - Ocena towaroznawcza produktów roślinnych NZJ-SI>OTiwPRośl:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2021/22-L - Technologia piekarstwa i ciastkarstwa NTŻ-SI>TPiC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
2022/23-Z - Technologia owoców, warzyw i zbóż NBT-SI>2511.5:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Technologia przetwórstwa surowców roślinnych NTG-SI>2519.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
2022/23-Z - Technologia przetwórstwa surowców roślinnych NŻD-SL>2519.3:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
2022/23-Z - Zarządzanie bezpieczeństwem w sytuacjach kryzysowych NZJ-SI>ZBwSytKryz:
Wykład (grupa 1)